Hem Uppdrag Kontakt

Uppdrag

Här kan du ta del av ett urval av de uppdrag vi utfört genom åren.

Husbyggnation

Från ax till limpa. Vi ritar och projekterar från idé till inflyttning. Här ritade vi för två villor som skulle passa in i befintlig miljö med röda hus och vita knutar samt uthus i samma stil.

Gäststugan 12

Gäststugan 12 m² är en trevlig variant på gäststuga som är fullt isolerad och går att få med olika inredningsalternativ. Den är även flyttbar då det finns lyftögglor monterade under takpannorna ute i varje hörn.

Ombyggnation av Nynäshamns kyrka
inför 80 års jubileumet

Utbyggnad av reception på Nynäshamns kyrkogård

Ny entrédel för besökare med mottagnings reception och kontor byggdes under hösten 2011 till Nynäshamns kyrkogård

Renovering av 1600 talstorp i Sorunda

På uppdrag av författaren och journalisten Svante Björkum renoverade vi ett 1600-talstorp som han köpt utav Sorunda hembygdsförening. Där håller han visningar om hur livet i torpet var förr.

Vi renoverade samt byggde pumphus med WC och dusch. På taket la vi om befintligt tegel från 1700-talet och pumphuset byggdes i tidsenlig stil för att smälta in.

Bostadsanpassning

Vi har utfört bostadsanpassningar sedan 1995 med Nynäshamns kommun som långvarig kund. Det vi gör oftast är platsbyggda ramper. För att minimera risken för halka använder vi sträckgallermetall, spårad trall eller halknät monterat ovanpå gångytan.

Med lång erfarenhet vet vi att varje situation är unik. Vi ser den sökande som en individ och tar oss tid att lyssna och sätta oss in i situationen.

Segersängs barnstuga avd 5

År 2008 byggde vi avdelning 5 på Segersängs barnstuga. Den uppfördes i lösvirke på 120 m².

Inglasning av altan

I Stockholms skärgård en bit utanför Dalarö gjorde vi en del ombyggnationer på den här fastigheten med bland annat ett inglasat uterum.

Renovering av badrum

Badrumsrenoveringar förekommer ibland. Här till ett hotell.

Utbyggnad

Vi ritade ett förslag och byggde därefter en utbyggnad som skiljde sig en del från stilen på huset i övrigt.

Arkitektritat

Hösten och vintern 2011 jobbade vi med ett arkitektritat hus ute på Lisö vilket var en utmaning med tanke på läge och underlag. Vi lämnade huset enligt kontrakt när stomme, panel och tak var gjort. Därefter gjorde beställaren inredning och monterade de stora glaspartierna.

Takläggning

Vi utför takläggning själva när vi bygger nytt och vid renovering. Här är en takläggning vi utförde 2014 på ett hus från förra sekelskiftet som bjöd på några egenheter med kupor, ränndalar och vinklar.

Nynäshamns sjukhus

Under 2013 ytskiktsrenoverade vi på Legevisitten vårdcentralen Plan 3 och rehab på Plan 2. Under sommaren 2013 Totalrenoverade vi Beroendemottagningen på Nynäshamnssjukhus. Under årsskiftet 2014/2015 bytte vi Brandörrspartier på vårdcentralen Legevisitten Nynäshamns sjukhus.